Email

Nieuws 2020.02: We hebben niet stilgezeten!

Bron: Gabrielle Agterdenbos

Nieuws 2020.02: We hebben niet stilgezeten!

Een aantal verbeteringen na de Corona periode!

Na bijna 3 maanden zonder cursussen en examens zien we dat jullie met veel energie weer aan het opstarten zijn. Fijn om jullie weer terug te zien!
Wij hebben tijdens de Coronaperiode ook niet stil gezeten! Hierbij een aantal belangrijke dingen die we hebben gedaan:

Dossier insturen

We hebben voor opleiders een aantal dingen veranderd in de klantportal. Wanneer je nu een cursus aanmeldt, wordt er direct een dossier klaargezet.
Het is dus belangrijk om alle cursussen aan te melden! Na de cursus open je het moment via ‘Postvak IN’, je kiest voor aanpassen om de examendocumenten toe te voegen en daarna kan je hem definitief insturen.
Hiervoor is er ook een nieuwe template, die je kunt vinden in de klantportal.

Ben je nog geen opleider maar ben je wel geïnteresseerd? Kijk dan even hier voor meer informatie

Handtekeningen- en verrichtingenlijst

We hebben deze lijsten wat gebruiksvriendelijker gemaakt. Er hoeven minder vinkjes gezet te worden en de geboorteplaats is eraf gehaald.
Deze komt dus ook niet meer op het certificaat te staan. De nieuwste lijsten kun je downloaden in de klantportal.


Aanmelden VCA-kandidaten

We waren hier al even mee bezig maar eindelijk is het er! Je kiest voor het soort examen, daarna kies je een geschikte datum en locatie uit de lijst. Hier vul je de benodigde gegevens in.
Heb je vaker kandidaten? Dan kunnen we een account voor je aanmaken! Hierdoor zijn alle gegevens al bekend en hoef je alleen maar de soort, datum/locatie en gegevens van de kandidaat in te vullen.
De kandidaten komen dan direct bij ons in de planning te staan, dus ook in het weekend ontvang je direct een bevestiging. Deze functionaliteit is voorlopig alleen nog beschikbaar bij Nederlandstalige VCA-examens.

Kandidaten aanmelden? Ga naar: Direct inschrijven

E-Learning BHV/Acute Zorg

We werken al een tijdje met een nieuwe E-Learning. Velen van jullie gaven aan het certificaat te missen. Dit is weer terug! Wanneer de cursist de E-Learning heeft afgerond komt er bij ‘Portfolio’ een certificaat te staan.

Vanaf nu is de E-Learning voor opleiders ook los verkrijgbaar! De factuur zal voortaan ook direct na de uitgifte van de codes worden verstuurd.
De factuur voor de certificaten krijg je dus pas wanneer je de certificaten hebt aangevraagd.
Ook is het mogelijk om de E-Learning in het Engels te bestellen, de kosten hiervan bedragen € 25,00 excl. Btw per cursist.

Ook gebruik maken van E-Learning? Wordt opleider bij NIKTA!

Wil je meer informatie over NIKTA en over onze diensten? 
Neem dan contact op via examen@nikta.nl of bel naar 0168-336990.