Cursus VCA E-Learning


Via NIKTA kunt u tegenwoordig een cursus VCA E-learning volgen. Heel gemakkelijk thuis vanaf uw computer kunt u de hele leerstof lezen!

Cursus VCA E-Learning is zeer uitgebreid
Bij de speciale VCA E-Learning module kunt u zelf bepalen waar en wanneer u de lesstof wilt volgen. Ideaal dus! Bij deze online zelfstudie wordt optimaal gebruik gemaakt van filmpjes en afbeeldingen om de leerstof visueel te verduidelijken. De E-Learning is beschikbaar in 3 modules in de Nederlandse taal:
·         B-VCA
·         VOL-VCA
·         VIL-VCU
NIKTA is niet voor niets de grootste certificatie-instelling van Nederland. Al sinds 1999 kunt u bij ons terecht voor uw VCA diploma. Als u interesse heeft in onze cursus VCA E-Learning, dan kunt u de E-Learing code samen met het vereiste VCA examen bestellen. U ontvangt van ons een code om een persoonlijk profiel aan te maken. Hierna kunt u de volledige leerstof online bekijken.

Direct aanmelden voor de cursus VCA E-Learning

De cursus VCA E-Learning heeft dezelfde kwaliteit als onze VCA lesboeken. Deze online module is speciaal ontwikkeld om onze klanten een extra service te bieden.  Kwaliteit en gemak, dat is waar NIKTA voor staat. Heeft u interesse in onze VCA cursus E-Learning? U kunt ons bereiken op het telefoonnummer 0168 – 336990. Bij ons heeft u keuze uit meerdere locaties om uw examen af te leggen. Bij NIKTA kunt u daarom snel examen doen bij u in de buurt. Ook is het mogelijk om examens op locatie te verzorgen.