ISO certificering behalen

Wilt u als bedrijf een ISO certificering behalen? Laat u dan adviseren door NIKTA. Sinds 1994 ondersteunen wij kleine, middelgrote en grote organisaties bij het opzetten en certificeren van hun managementsystemen. Wij voorzien uw bedrijf van een oplossing op maat!

Met behulp van NIKTA uw ISO certificering behalen
Wij helpen kleine, middelgrote en grote organisaties bij het invoeren van kwaliteitssystemen, om op deze manier de gewenste ISO certificering te behalen. Dit doen wij door zowel advies te geven in het kader van certificatie als in het kader van de optimalisatie van processen. Wij zorgen voor een compleet op uw bedrijf gespecificeerd traject, waarmee uw organisatie op een snelle en gedegen manier toewerkt naar de door u gewenste kwaliteitsnormen. Tijdens het gehele traject zorgen onze ervaren adviseurs voor begeleiding, toezicht en toetsing, zodat uw bedrijf na afloop gegarandeerd de ISO certificering behaalt.

Contact
Wij vertellen u met genoegen meer over de mogelijkheden voor uw bedrijf om de gewenste ISO certificering te behalen. Bel hiervoor naar 0168 - 336990 of stuur een e-mail naar advies@nikta.nl.

Ook tal van andere certificeringen en keurmerken worden door ons afgegeven aan diverse bedrijven.