VCA examen Almere

Bij NIKTA doet u VCA examen nog deze maand in Almere. Schrijft u zich vandaag nog in en haal meteen een diploma!

VCA examen doen in Almere
NIKTA is hét VCA examenbureau van Nederland. Bij ons kunnen mensen VCA examen doen op zeventien locaties door heel Nederland, ook in Almere. Omdat wij werken met open inschrijving, kan iedereen zich direct tegen een scherpe prijs aanmelden voor het examen. U krijgt vervolgens gratis een SMS ter bevestiging en – een dag van tevoren – ter herinnering van inschrijving van het examen. U hoort direct na het examen of u geslaagd bent. Zo ja, dan versturen wij u de eerst volgende werkdag het diploma per post of kunt u het de volgende werkdag op ons kantoor op komen halen. U staat diezelfde dag om 12.00 uur ingeschreven bij het Centraal Diploma Register.

Schrijf uzelf in!
Voor het VCA examen in Almere schrijft u zich in via dit formulier. Hebt u vragen of hebt u hulp nodig bij de inschrijving? Neem dan telefonisch contact op via 0168 - 336990 of stuur een e-mail naar examen@nikta.nl. Wij helpen u graag!

Is het VCA examen in Almere in uw ogen te ver weg? Schrijft u zich dan in voor een examen bij één van onze andere vijftien locaties.