VCA examen Groningen

NIKTA biedt iedere maand diverse mogelijkheden tot het afleggen van het VCA examen in Groningen. Schrijft u zich vandaag nog in en haal nog deze maand uw diploma!

Deze maand VCA examen doen in Groningen
NIKTA is sinds 1999 hét VCA examencentrum en biedt meer dan vijftig open-inschrijf examenmogelijkheden aan voor alle soorten VCA examens. Op zeventien locaties door heel Nederland worden deze examens afgenomen. Zo is het bij ons ook mogelijk om nog deze maand een VCA examen te doen in Groningen. Hiervoor kunt u zich via onze website direct inschrijven! Wat extra voordelig is aan het doen van uw VCA examen bij NIKTA is de grote snelheid waarmee wij werken. U weet direct na het examen of u geslaagd bent. Wanneer dit zo is, dan versturen wij u de eerst volgende werkdag het diploma per post of u kunt het de volgende werkdag op ons kantoor op komen halen. U staat rond 12.00 uur al ingeschreven in het Centraal Diploma Register.

Contact
Duurt het in uw ogen te lang voordat het VCA examen plaats heeft in Groningen? Schrijft u zich dan in voor een examen op een andere locatie. Bij NIKTA is het altijd mogelijk om binnen 25 uur examen te doen! Hebt u andere vragen en/of opmerkingen? Neem dan telefonisch contact op via 0168 - 336990 of stuur een e-mail naar examen@nikta.nl. Onze medewerkers zijn u graag van dienst!