Menu

VCA halen

Bij NIKTA kunt u morgen al uw VCA diploma halen. Schrijft u zich direct in voor één van onze meer dan vijftig examenmomenten voor deze maand!

Snel uw VCA diploma halen
Als hét landelijke VCA en VCU examencentrum biedt NIKTA u de mogelijkheid om snel en voordelig uw VCA diploma te halen. Wij bieden ruim vijftig examengelegenheden per maand aan, verspreid over negentien locaties door heel Nederland. Doordat wij werken met open-inschrijving, is het mogelijk om u vandaag in te schrijven en morgen al examen te doen. Omdat wij met laptops werken ziet u direct na het examen de voorlopige uitslag. Geslaagd? Dan versturen wij u de eerst volgende werkdag het diploma per post of u kunt het de volgende werkdag op ons kantoor op komen halen. U staat rond 12.00 uur al ingeschreven in het Centraal Diploma Register.

Inschrijven
Wilt u nog deze maand uw VCA diploma halen? Schrijft u zich dan in voor het examenmoment dat u uitkomt! Hebt u moeite hebt met inschrijven of hebt u vragen? Bel dan naar 0168 - 336990 of stuur een e-mail naar examen@nikta.nl.

NIKTA biedt ook mogelijkheden voor VCA examens in groepen of in andere talen (in other languages).