VCU Examen


Een VCU examen legt u af bij NIKTA. Al meer dan 15 jaar zijn wij hét examencentrum voor VCU en VCA examens. Met meer dan 19 opleidingslocaties door heel Nederland vindt u altijd een locatie bij u in de buurt. Wij versturen u kosteloos een SMS als herinnering aan uw examentijd en datum. Wel zo gemakkelijk. Schrijf u vandaag nog in voor het VCU examen, dan heeft u de volgende dag uw diploma al in huis!

VCU examen afleggen, snel uw diploma
VCU examen afleggen bij NIKTA biedt u vele voordelen. Zo bieden wij een 50-uurs service. Meld u vandaag aan, dan kunt u overmorgen al examen doen. Omdat wij met laptops werken ziet u direct na het examen al de voorlopige uitslag. Bent u geslaagd? Dan staat u voor 12.00 uur vermeld als geslaagde kandidaat in het Centraal Diplomaregister. Uiteraard ontvangt u dan ook uw diploma.

Meer informatie en hulp bij inschrijven
Wilt u meer weten over het afleggen van een VCU examen bij NIKTA of heeft u hulp nodig bij het inschrijven? Wij helpen u graag verder. Neem gerust contact met ons op door te bellen naar nummer 0168 – 336990 of stuur ons een mail via examen@nikta.nl

VCU examen afleggen? Schrijf u vandaag nog in en doe overmorgen examen!