Wie is NIKTANIKTA is dé partner voor certificerings- en examineringsvraagstukken.
We leveren graag maatwerk en hechten veel waarde aan het persoonlijke contact met onze klanten.

Snelheid, flexibiliteit en servicegerichtheid staan bij ons centraal.
Examen doen bij NIKTA betekent binnen 24 uur een vermelding in het Centraal Diploma Register.


VCA/VCU BHV EN ACUTE ZORG

NIKTA de grootste certificatie-instelling in Nederland die persoonscertificaten BHV en Acute Zorg (eerste hulp) uitgeeft volgens de internationale standaard NEN-EN-ISO/IEC 17024 (al sinds 2003). Vele opleiders zijn door NIKTA erkend als examenbureau voor Acute Zorg en BHV.

Sinds 1999 is NIKTA erkend examencentrum voor VCA/VCU. We verzorgen open inschrijving examens op 22 locaties in Nederland. Ook verzorgen we deze examens incompany.


Waar kun je bij NIKTA voor terecht?


ADVIES OP MAAT

Steeds meer bedrijven onderkennen het belang van een goed managementsysteem. NIKTA adviseert en begeleidt bedrijven op het gebied van certificatie op basis van (inter)nationaal erkende normen en standaarden. Wij zorgen voor de kortste route naar certificering waarbij wel het maximale resultaat wordt behaald.

Veiligheid, milieuzorg, risicomanagement en optimalisatie van processen zijn gebieden die in onze adviestrajecten worden meegenomen.

Naast bovenstaande activiteiten ontwikkelt NIKTA nieuwe persoonscertificatieschema’s en keurmerken en verzorgen we permanente educatie van managers met de NIKTA-academie
.